Beursdeelname

Wanneer u deelneemt óf wilt deelnemen aan een (vak)beurs is een goede voorbereiding van uw beursdeelname van groot belang. Deze voorbereiding kan echter complex en tijdrovend zijn. Denk hierbij aan het ontwerp van uw stand, meubilair, tapijt, elektriciteit, AV middelen, groenvoorziening, catering, coördinatie van de op- en afbouw, reserveren van hotelkamers, bestellen van promotiematerialen, versturen van uitnodigingen, etc.. Maar vergeet ook het maken van een planning en draaiboek, het trainen van uw standbemanning en het opstellen en het bewaken van de begroting niet. Stuk voor stuk belangrijke zaken die tot in detail geregeld moeten worden om een succesvolle beursdeelname te garanderen.

Heeft u voor al deze zaken onvoldoende mankracht en/of expertise in huis? MIJ Events neemt de volledige organisatie van uw beursdeelname uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Tijdens een vrijblijvend kennismakings- en intakegesprek, worden uw wensen en doelstellingen uitvoerig besproken.

Aan de hand van deze informatie ontvangt u een op maat gemaakte offerte, zodat u precies kunt zien wat MIJ Events voor u kan betekenen. Na akkoord op de offerte, wordt een planning met alle bijbehorende deadlines gemaakt.

Deze planning vormt de basis om tot een perfecte samenwerking te komen, zonder onaangename verassingen!